George RR. Martin
George RR. Martin

George RR. Martin afirmă că a terminat de curând mai multe capitole ale cărții sale intitulate „Winds of Winter”.

Autorul „Game of Thrones”, a dezvăluit fanilor câteva amănunte cu privire la „progresul său constant”.

Scriind următorul roman, intitulat „Winds of Winter”, acesta dezvăluie că „izolarea forțată” îl ajută să scrie.

În prezent, George se află într-o „cabină în munți” și îi ține la curent pe fani, cu privire la evoluția scrierii sale, pe blogul său „Not A Blog”. Între timp, scriitorul lucrează la următoarea sa carte.

„Petrec ore lungi în fiecare zi pentru „Winds of Winter” și progresez constant. Am terminat ieri un nou capitol, altul acum trei zile, altul săptămâna precedentă.”, a scris acesta.

George RR. Martin spune că Jon Snow a avut un ,,final” corect.

Însă, asta nu înseamnă că veți avea următoarea carte a autorului în mâinile dumneavoastră foarte curând, deoarece autorul mai are mult de lucru pentru această epopee.

„Acest lucru nu înseamnă că cartea va fi terminată mâine sau publicată săptămâna viitoare. Va fi o carte uriașă și mai am un drum lung de parcurs”, a spus el.

„Ultimul lucru de care am nevoie acum este o pauză lungă, care m-ar putea costa tot impulsul pe care l-am construit. Pot vizita mereu Wellington anul viitor, când sper că atât COVID-19, cât și „The Winds of Winter” vor fi terminate.”, a afirmat George.

George RR. Martin a oferit și câteva indicii legate de personajele din „Westeros”, despre care a scris spunând că a fost „în vizită cu Cersei, Asha, Tyrion, Ser Barristan și Areo Hotah”.

Scriitorul a încheiat spunând că: „Acum va trebui să mă scuzați! Arya mă sună. Cred că ăsta e un semn, ca autor, că trebuie să omori pe cineva”.

Anul trecut, Martin a sugerat că speră să termine de scris „The Winds of Winter” până în luna iulie, însă, luând în considerare ce se întâmplă în lume în acest an, putem spune ca îl înțelegem pentru faptul că va întârzia cu terminarea cărții.

Romanul va merita toată această așteptare.

„Fiecare are un protagonist diferit, […] antagoniști și aliați și iubitori din jurul personajelor, și toate acestea se țes împreună, într-o manieră extrem de complexă”, a spus George RR. Martin.

Vrei să citești un articol despre personajele lui George RR. Martin din „Game of Thrones”? Te așteaptă la un click distanță.