Joel Schumacher

Joel Schumacher, regizorul filmelor „Batman Forever” și „Batman and Robin”, a murit de cancer!

"în Știri" by

Joel Schumacher, regizorul a două filme din franciza Batman, a murit!

La vârsta de 80 de ani, Joel Schumacher, regizorul filmelor “Batman Forever”, “Batman and Robin”, “The Lost Boys” și “St. Elmo’s Fire” a murit luni la New York, după o luptă grea de aproximativ un an cu cancerul, la vârsta de 80 de ani, anunţă CNBC.

Joel Schumacher s-a născut în New York. Acesta a început cu o carieră în industria modei, însă a decis să urmeze o carieră de regizor.

Joel s-a mutat în Los Angeles şi a lucrat inițial ca designer de costume, după care a trecut la regie.

Regizorul este cunoscut pentru filmul “St. Elmo’s Fire”, unde apar persoane precum Rob Lowe şi Emilio Estevez. Pe lângă filmul “St. Elmo’s Fire”, acesta este cunoscut și pentru “The Lost Post”, o comedie de groază care prezintă viața unor tineri vampiri din California.

Joel a regizat două filme cu Batman: “Batman Forever” şi “Batman şi Robin”.

“Batman Forever” a avut parte de cel mai bun weekend de deschidere din 1995 însă, nu același lucru se poate spune și despre “Batman şi Robin”, care nu a avut o primire tocmai bună.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi