(FOTO) Zi de naștere ilegală cu peste 100 de persoane pentru fiica lui Rareș Bogdan, filmată cu drona!

0
462 views

O dronă a filmat cum în interiorul unui local din Cluj-Napoca se organiza o zi de naștere ilegală. În interior se desfășura o petrecere pentru fiica lui Rareș Bogdan cu peste 100 de persoane!

Europarlamentarul a organizat ziua de naștere ilegală în localul Da Vinci din Cluj-Napoca, luni după-masă. Libertatea.ro a reușit să capteze câteva imagini de la petrecere, unde se observă cum afară sunt câteva persoane, iar ei au aproximat că înăuntru petreceau mai mult de 100. Legal, în interior se pot organiza evenimente cu maxim 20 de persoane, ca eveniment privat. Nu se pot organiza evenimente în restaurante altundeva decât pe terase sau afară.

În fața localului erau oprite undeva la 30 de mașini. Un martor ocular de dinăuntru a mărturisit că mai bine de 100 de persoane se distrau în localul clujean.

Un jurnalist Libertatea.ro din Cluj a ajuns și la patroana localului care a recunoscut că a montat mai multe mese înăuntru, însă a insistat că afară sunt cele mai multe.

„Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane, înăuntru ceva… Sunt șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior, în numărul permis. În interior sunt 20 de persoane, este în ordine, vă mulțumesc”, a declarat șefa localului.

Jurnaliștii sursei mai sus menționată au încercat să ia legătura cu Rareș Bogdan, însă acesta nu a răspuns apelurilor și mesajelor lor.


foto: Libertatea.ro