vicepreședinte PNL Vrancea

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a dat Bacul astăzi, la 42 de ani!

"în Știri" by

Daniel Moroșanu, actual vicepreședinte PNL Vrancea, a participat luni dimineaţă la proba scrisă de Limba şi literatura română, fiind printre cei peste 500 de absolvenți ai liceului „Simion Mehedinţi- Vidra”, dar și participanți din promoţiile anterioare înscrişi la examen.

La vârsta de 42 de ani, Moroşanu s-a numărat luni dimineaţă printre participanții de la Liceul „Simion Mehedinţi- Vidra” la proba scrisă la Limba şi literatura română.

Daniel Moroşanu a absolvit liceul în același loc unde a susținut proba scrisă.

Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate”, a spus Moroşanu.

Până în acest moment, Daniel Moroșanu a absolvit o şcoală de tehnicieni silvici, cu ajutorul condiţionării diplomei de BAC, cu care a reușit să obţină un post în domeniu.

Daniel Moroşanu este prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, încă din 2017, la Departamentul de Politici Publice.

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea este un prieten foarte bun și de bază al lui Ion Ștefan, ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Moroșanu a fost și șoferul personal al domnului Ștefan, cât timp a fost deputat.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

1 Comment

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi