Alegerile locale

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie 2020!

"în Știri" by

Ludovic Orban afirmă faptul că, în condițiile actuale de răspândire a COVID-19, alegerile locale vor avea loc pe data de 27 septembrie 2020.

Premierul a declarat că Guvernul va adopta în această săptămână un proiect de lege pentru a propune data alegerilor locale și măsuri de protecție pentru persoanele care sunt implicate în procesul electoral.

După promulgarea legii de prelungire a mandatelor (aleşilor locali – n.r.) adoptată de Parlament, în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare, vom adopta proiectul de lege prin care vom propune data alegerilor – 27 septembrie – şi, evident, o serie de alte măsuri, dintre care unele măsuri sunt legate şi de protecţia persoanelor implicate în procesul electoral.
La nivelul actual de răspândire, cu siguranţă da (se vor organiza alegeri la data stabilită – n.r.). Dar am convingerea că până pe 27 septembrie lucrurile se vor îmbunătăţi semnificativ” , a precizat Ludovic Orban.

PSD este de acord ca alegerile locale să aibă loc pe data de 27 septembrie, conform MEDIAFAX .

Cu această dată au fost de acord şi liderii PNL, Ludovic Orban şi liderul PMP, Eugen Tomac.

Ultima știre despre personalitatea politică, Ludovic Orban, te așteaptă la un click distanță.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi