Marcel Pavel

(VIDEO) Marcel Pavel: „Am primit 100.000 de euro ca să spun că există Covid!”

"în Știri" by

Marcel Pavel a declarat telefonic, pentru emisiunea RomâniaTV, cum că domnul Cercel i-ar fi oferit suma de 100.000 de euro pentru a spune că există Covid.

,,Am primit 100.000 de euro de la domnul Cercel […] ca să spun că există Covid. Eu n-am spus că există Covid“, a precizat artistul.

Artistul a spus că nu este în măsură să spună că virusul există, deoarece acesta nu este epidemiolog.

,,Virusul există, să o spun eu?
Nu sunt epidemiolog“, a mai adăugat Marcel Pavel.

,,Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen foarte îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit  să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…!“, a precizat acesta într-o postare pe Facebook.

,,Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!“, a completat acesta.

,,Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv, nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niște lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv. să treceți prin ceea ce trec eu!“, a precizat Marcel Pavel

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi