urme gigantice de dinozauri

S-au găsit urme gigantice de dinozauri carnivori în Australia!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

În urma cercetărilor unui grup de studenți de la Universitatea Queensland, s-au descoperit pe teritoriul Australiei urme gigantice de dinozauri carnivori, apăruți cu 90 de milioane de ani înainte de apariția marelui T-Rex.

Se pare că aceștia măsurau în jur de 3 metri înălțime și 10 metri lungime, astfel încât se estimează că la acele timpuri erau din cea mai mare specie de dinozauri carnivori din întreaga lume.

Oamenii de știință confirmă apartenența la specia Allosaurus, descoperită în urmă cu mult timp, dar cercetată abia acum.

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi