programul online al Filarmonicii „Enescu”

Programul online al Filarmonicii „Enescu” prezintă simfonii de Beethoven și Berlioz!

"în Știri" by

În programul online al Filarmonicii „Enescu”, susținut de Gabriel Bebeșelea au fost incluse „Eroica”, de Ludwig van Beethoven și „Harold în Italia”, de Hector Berlioz!

Concertul ce a fost prezentat online joi, de la ora 19:00, este alcătuit din Ludwig van Beethoven- Simfonia nr. 3 și Simfonia „Harold în Italia”.

Dirijorul Gabriel Bebeșelea este cunoscut pentru orchestrele importante pe care le-a condus, la nivel mondial. În acest sens, se pot enumera: Rundfunk Sinfonieorchester Berlin,  Filarmonica Arturo Toscanini, Orchestra Naţională Filarmonică Rusă, Singapore Symphony Orchestra; acestea fiind însă doar câteva mici exemple.

În prezent, acesta este dirijor principal al Filarmonicii de Stat „Transilvania”, Cluj-Napoca unde a primit acest titlu în 2015, dar se ocupă și de Filarmonica „George Enescu”, Orchestra Naţională Radio, Orchestra de Cameră Radio şi Filarmonica de Stat Sibiu. 

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*