Marcel Pavel
Marcel Pavel

Marcel Pavel, a transmis fanilor starea în care se află acesta, printr-o postare pe Facebook.

,,Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare!”, a precizat artistul pe pagina sa de Facebook.

Artistul regretă faptul că posturile de televiziune din România induc în eroare oamenii, cu privire la starea lui de sănătate.

,, Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații și posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!”, a mai precizat Marcel Pavel.

Artistul critică dur posturile tv și presa din România!

,,Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întregului personal a Institutului “Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!” ,a mai adăugat acesta.

Marcel Pavel este recunoscător pentru priceperea și eforturile medicilor care se ocupă de el.

,,Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Balș”. Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna. doctor a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă la școala de muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dânsa fiind pianistă la acea vreme, iar eu violoncelist), și de aceea inclusiv dlui STREINU CERCEL, aduc omagiile și miile de mulțumiri!

P.S. DRAGI PRIETENI, VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN” a completat Marcel Pavel.