Un tânăr

(VIDEO) Un tânăr din Timișoara de 15 ani, bătut cu pumnii și picioarele!

"în Știri" by

Un tânăr a fost bătut în orașul Timiș de doi tineri.

Un tânăr de doar 15 ani a fost bătut în scara unui bloc din orașul  Timiș de alți doi tineri, pe care victima susține ca nu îi cunoaște.

Agresorii nu s-au lăsat nici măcar atunci când adolescentul era căzut și lipsit de orice fel de apărare, continuând să-l lovească cu bestialitate cu picioarele.

Într-un final, victima a reușit să fugă în locuința sa, unde a întâmpinat sprijinul mamei, care a chemat imediat ambulanța.

În urma incidentului, Aurora Voicila, purtător de cuvânt al IPJ Timiș, a declar public ca polițiștii au deschis un dosar penal pentru violenta, urmând ca agresorii sa fie găsiți și puși sa plătească pentru fapta.

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi