Marcel Pavel
Marcel Pavel

Colegii lui Marcel Pavel caută centre să se testeze cât mai rapid de coronavirus, după ce acesta a fost confirmat pozitiv.

Miercuri seara, 17 iunie, Marcel Pavel a ajuns cu izoleta la institutul Matei Balș.

Toți colegii, care au interacționat cu acesta, de filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”, dar și membrii staff-ului au căutat modalități de a fi testate cât mai repede cu putință.

Filmările pentru show-ul „Te cunosc de undeva” au început de o săptămână, iar Marcel Pavel a intrat în contact cu sute de persoane de la Antena 1.

La scurt timp după ce artistul a fost confirmat cu Coronavirus și a fost internat la institutul Matei Balș, oficialii Antenei 1 au hotărât ca filmările pentru emisiune să fie suspendate. Toți care au intrat în contact cu artistul, de la vedetele concurente, prezentatori Tv și până la cameramani și regizori, vor sta în carantină 14 zile, conform libertatea.

În această perioadă, toți cei care au avut contact cu Marcel Pavel sunt în drum spre testare sau au apucat deja să se testeze.

Se pare că nimeni din emisiune nu a purtat mască, iar în momentul în care s-au întâlnit, aceștia s-au îmbrățisat, căci nu s-au mai văzut de luni bune.

Sediul Antena Stars s-a închis.

Sediul Antenei Stars, s-a închis, cel mai probabil din cauza faptului că Marcel Pavel a venit în platourile de la Romexpo pentru a-și lansa ultima melodie, dar și pentru că unul dintre concurenții de la „Te cunosc de undeva”, Andrei Ștefănescu, are emisiune zilnică la Antena Stars.

Marcel Pavel este unul dintre românii responsabili care a stat izolat la domiciliu pe toată perioada stării de urgență.
Acesta a ieșit din casă doar pentru a-și face cumpărăturile uzuale, având mare grijă să se protejeze, conștient fiind, de faptul că are 60 de ani.