Celebrul motan

Celebrul motan Bob, despre care a fost scrisă o carte și s-au făcut două filme, a murit

"în Știri" by

Celebrul motan Bob, cel care a inspirat celebra carte “O pisică de pe stradă, numită Bob”, a murit.

Filmul prezintă pe marile ecrane povestea de viață a londonezului James Bowen și a motanului său, Bob. Povestea celor doi a fost prezentată și într-o carte autobiografică, devenită mai apoi best-seller, conform Stirile Protv.

Destinul unui ,,muzician britanic vagabond”, care era dependent de droguri, se schimbă radical în momentul în care îi iese în cale un pisoi al nimănui, pe străzile Londrei.

Celebrul motan și James au ajuns foarte buni prieteni ajungând de nedespartit, iar la premiera filmului, motanul și-a ocupat locul preferat: pe umerii stăpânului său.

James Bowen spunea: “Este o nebunie. Nici într-un milion de ani nu mi-aș fi imaginat că vom ajunge pe covorul roșu pentru premiera unui film despre viața noastră.”

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*