persoane din Florida

16 persoane din Florida s-au infectat cu COVID-19 după ce au participat la o petrecere!

"în Știri" by

16 persoane din Florida au mers într-un bar pentru a sărbători ziua de naștere a uneia dintre ele și au fost infectate cu Coronavirus, potivit Miami Herald.

Petrecerea a avut loc într-un bar, iar pe lângă cele 16 persoane infectate, alți 7 angajați au fost testați pozitiv cu noul virus.

Florida s-a redeschis, iar eu a trebuit să stau acasă în ultima săptămână pentru că am fost testată pozitiv cu COVID”, a scris Erika Crisp, una dintre tinerele care au participat la petrecere.

Deja mă simt ca și cum am fost lovită de un autobuz”, a adăugat ea într-o postare ulterioară.

Barurile din Florida au fost redeschise la începutul acestei luni, iar trei tinere care au fost în bar, au intrat în direct la o emisiune de la CNN, si au dezvăluit faptul că nicio persoană nu purta mască.

La numai câteva zile, o parte din cele 16 persoane se simțeau rău și au fost testate pozitiv la testul de Coronavirus.

Datorită acestui incident, și celelalte persoane care au participat la petrecere au mers să se testeze, iar rezultatele su fost pozitive.

Patronul barului a comunicat că și-a închis temporar barul pentru a fi dezinfectat și și-a testat toți cei 49 de angați.

Din cei 49 de angajați, 7 au fost confirmați cu Covid-19, deoarece s-au numărat printre cei care au lucrat pe 6 iunie în bar.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi