matematică

Patru elevi au fost eliminați pentru tentativă de fraudă din examenul de matematică!

"în Știri" by

Patru elevi au fost eliminați pentru tentativă de fraudă din examenul de matematică!

Astăzi, 17 iunie, a avut loc proba scrisă la disciplina matematică. Aproximativ 172.500 dr absolvenți ai clasei a- VIII- a au fost prezenți și au participat la examen.
Dar 7%, aproximativ 12.000 din elevii care s-au înscris la examen au lipsit.

“Astăzi (miercuri- n.red.), pentru aproximativ 172.500 de absolvenţi ai clasei a VIII-a, s-a desfăşurat cea de-a doua probă scrisă a examenului de Evaluare Naţională – la disciplina Matematică. Prezenţa la această probă de examen a fost de 93.1%, iar un procent de 6.9% reprezintă absenţii (circa 12.000 de elevi). Un număr de 3 (trei) candidaţi au avut temperatura peste maximul admis.

Aceştia vor susţine examenul în etapa specială din data de 30 iunie, iar pentru tentativă de fraudă au fost eliminaţi 4 (patru) candidaţi, lucrările acestora fiind notate cu 1(unu). Astăzi, conform centralizării, 167 de candidaţi se aflau în izolare şi 20 de candidaţi erau spitalizaţi/se aflau în carantină.”, conform informării transmisă de MEC.

O elevă din Hunedoara a prezentat dureri abdominale astfel încât a fost necesară intervenția echipei SMURD. Eleva e fost transportată la spital pentru mai multe investigații. Aceasta va putea susține proba scrisă în etapa specială a examenului de Evaluare Națională 2020.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi