subiectele la Matematică

Care sunt subiectele la Matematică de la Evaluarea Națională 2020?

"în Știri" by

Astăzi, absolvenții de clasa a VIII-a au susținut a două probă din cadrul Evaluării Naţional. Cum au fost subiectele la Matematică?

În acest an din programa pentru examenul la Matematică a fost eliminată materia care s-ar fi predat în semestrul al II-lea.

Rezultatele Evaluării Naționale se vor afişa în data 22 iunie.

Tinerii absolvenți de clasa a VIII-a au avut la dispoziţie două ore pentru a rezolva subiectele la Matematică.

Din programa de examen a lipsit materia de pe semestrul al II-lea, deşi şcolile au fost închise pe 11 martie, după ce elevii parcurseseră două luni din acest semestru.

Pe 22 iunie este programată afişarea rezultatelor de la Evaluarea Națională 2020, iar acestea ar putea să fie anonime. Aceasta veste, cu privire la examenul național, este cu totul nouă.

Iată subiectele și la  Limba și literatura română de anul acesta!

subiectele la Matematică

subiectele la Matematică

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi