Anonymous
Anonymous

După o perioadă relativ lungă de inactivitate, faimosul grup de hackeri denumit „Anonymous” și-a făcut din nou simțită prezența, ajungând în timp record în atenția miilor de oameni. Aceștia au încărcat în data de 28 mai 2020 un videoclip pe pagina lor de Facebook, în care susțineau că printre cele mai îngrozitoare departamente ale poliției se numără și cel din Minneapolis, având în spate o întreagă listă pătată de violență și corupție. Deși comportamentele rasiale și brutalitatea de care dau dovadă polițiștii față de persoanele de o altă etnie a fost evidențiată odată cu uciderea nedreaptă a lui George Floyd, acestea au existat și în anii precedenți.

Conform celor spuse de Anonymous, în ultimele două decenii au fost înregistrate în Minnesota peste 100 de decese, respectiv 139, marea majoritate dintre ele fiind mușamalizate, fără ca întreaga poveste să ajungă măcar la ochii publicului. În asemenea cazuri, polițistul este singurul căreia i se oferă șansa de a relata cele întâmplate la locul faptei. Dar cum rămâne cu partea de adevăr a victimei? Cum rămâne cu jumătatea poveștii care stă ascunsă printre dosare și minciuni?

Anonymous se întorc cu dezvăluiri șocante

Așa cum ne-au obișnuit și până acum, cei din Anonymous știu să pună punctul pe i atunci când trebuie, scoțând la iveală lucruri inimaginabile. Aceștia au dezvăluit recent implicarea unor personalități importante într-o rețea de trafic de minori, și anume în rețeaua condusă de Jeffrey Epstein. Acesta a fost un miliardar și filantrop american, arestat în data de 6 iulie 2019 sub acuzația traficului de minori în Florida și New York. Deși moartea lui Epstein a fost catalogată drept sinucidere de către examinatorul medical, avocații acestuia au continuat să privească adevăratele cauze ale decesului cu scepticism. Printre cei care se presupune că ar fi implicați în această rețea se numără Donald Trump, Ivanka si Ivana Trump, Naomi Campbell, Tony Blair, Michael Bloomberg, Kevin Spacey si Mick Jagger.

Dacă vrei să citești un articol de opinie privind personalitatea politică, Donald Trump, dă click aici.

Cum a fost afectată viața altor persoane din cauza acestei rețele?

Anonymous aduce în discuție o nouă teorie cu privire la cauza morții unor persoane din industria muzicală. Artiști precum Avicii, Chris Cornell sau Chester Bennington s-au stins din viață în urma sinuciderii, însă acum ne este prezentată o cu totul altă variantă. Aceștia au fost reduși la tăcere deoarece aveau informații legate de rețeaua de trafic de minori.

Numele menționate mai sus nu sunt singurele care apar în lista prezentată de Anonymous. Printre ele se numără și Paul Walker, Michael Jackson, Marilyn Monroe sau solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain. Aparent, acesta ar fi avut o legătură directă cu rețeaua respectivă deoarece numele soției sale, Courtney Love, se afla pe o posibilă listă a unor celebrități care aveau acuzații serioase în ceea ce privește traficul de minori.

Pentru un articol privind sinuciderea divei de la Hollywood, click aici.

Pe lângă artiștii muzicali, se presupune că au existat și alte persoane care aveau conexiuni cu rețeaua respectivă, precum Prințesa Diana. Se crede că aceasta se afla în posesia unor informații incriminatorii la adresa familiei regale, vizând participarea acesteia într-o rețea de pedofilie. Determinarea Prințesei Diana de a vorbi public despre aceste evenimente ar fi putut reprezenta motivul care i-a semnat sentința la moarte. Oficial, decesul acesteia a fost cauzat de un accident rutier, însă nimeni nu poate spune cu certitudine ce se află în spatele cortinei sau unde este locul adevărului în cele întâmplate.

Există pretutindeni diferite interpretări sau variante asupra aceluiași eveniment, continuând să apară tot mai multe scenarii sau teorii conspiraționiste. Odată cu trecerea timpului, avem acces la mai multă informație sau ne sunt dezvăluite detalii de care nu eram conștienți până în momentul prezent. Adunând informație, suntem tot mai aproape de a aduna putere, iar din acest motiv, Anonymous poate fi considerată o grupare de temut sau chiar o amenințare față de funcționarea sistemului. Aceștia ne arată ce restul se chinuie să ascundă.