Doi bărbați

(Video) Doi bărbați din Arad au fost fugăriți cu tractorul și maceta după ce au intrat pe terenul unui italian!

"în Știri" by

Doi bărbați au intrat pe un teren de lângă zona localității Chișineu-Criș, în timp ce un bărbat italian muncea cu un tractor, conform diacaf. com!

Doi bărbați, se pare că l-ar fi agresat pe șoferul tractorului, moment în care acesta s-ar fi enervat și i-a fugărit pe cei doi, cu tractorul, ca mai apoi să îi taie cu o macetă.

Incidentul ar fi avut loc duminică, 14 iunie, pe un câmp din județul Arad.

Unul dintre agresori a filmat întregul moment de pe telefonul mobil, iar celelalt a fost alergat de italian cu maceta.

Italianul a împins mașina celor doi agresori într-un șanț, iar mai apoi, a coborât din tractor înarmat cu o macetă, i-ar fi amenințat cu moartea pe agresorii săi și i-ar tăiat cu maceta. Ambii agresori nu au suferit răni grave.

Șoferul tractorului a fost reținut și va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care și tentativă de omor.

Victimele au primit îngrijiri medicale și sunt în afara oricărui pericol.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi