Trei minori

Trei minori din Reșița au bătut un bărbat și l-au ars de viu!

"în Știri" by

Trei minori din județul Reşiţa sunt puși sub acuzare, deoarece au bătut un tânăr, iar mai apoi l-au ars de viu.
Tânărul a fost găsit carbonizat pe o stradă din oraş.

Un tânăr a fost bătut şi incendiat de trei copiii! Cei trei minori au fost arestaţi și acuzaţi de omor calificat.

În jurul orelor 04.00, la un sălaş aflat pe strada Albăstrelelor, din Reşiţa, a fost găsit cadavrul incinerat al unui bărbat.
S-a stabilit că este vorba de un bărbat care a fost bătut iniţial într-un alt loc din oraş de doi adolescenţi de 17 şi 16 ani. A fost, apoi, transportat pe malul Bârzavei, unde a fost din nou agresat ulterior de aceleaşi persoane, ceea ce a făcut ca bărbatul să intre într-o stare de semi-inconştienţă.
Aşa a fost transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către cei doi agresori, precum şi de un alt copil, în vârstă de 12 ani, la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din Reşiţa, unde a fost din nou bătut.”, se arată într-un comunicat transmis marţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi