ploile abundente

(Video) Gunoaiele aduse de ploile abundente au blocat un afluent al râului Olt!

"în Știri" by

Astăzi, au fost postate pe Facebook imagini care prezintă o catastrofă ecologică, creată ploile abundente din ultimele zile.

Primăria Balş din judeţul Olt, a postat în cursul zilei de luni, 15 iunie, imagini unde un baraj pe râul Olteț a fost curățat.

O grămadă imensă de deşeuri a fost blocate în faţa pragului înalt de pe cursul râului.

Două excavatoare au împrăştiat gunoaiele pentru ca apa să poată trece.
Deșeurile s-au adunat în urma ploilor din ultimele zile care „au reînviat” alte cursuri de apă secate, unde oamenii au aruncat deşeuri.

O mulțime de comune din judeţul Olt nu au parte de servicii de salubrizare, iar localnicii aruncă, de obicei, gunoaiele în gropile existente de la marginea localităţilor.

 

Publicată de Primaria orasului Balş pe Luni, 15 iunie 2020

Sursă video: Facebook

Sursă photo: Captură ecran

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi