Un adolescent

Un adolescent de 14 ani a murit înecat într-un lac din Dâmbovița!

"în Știri" by

Un adolescent a vrut să se scalde într-un lac, dar a sfârșit înecat.

Un adolescent de numai 14 ani din județul Dâmbovița a mers la scăldat cu un prieten, însă tânărul nu știa să înoate, după spusele rudelor.
Căldura l-ar fi îndemnat pe băiat să meargă alături de un prieten de 15 ani la scăldat, conform stirile protv.ro .

Cei doi băieți au vrut să se răcorească în lacul de la marginea comunei Poiana, iar rudele susțin că nu știau unde au plecat adolescenții și nici ce aveau de gând să facă.

În urma anunțării tragicului accident zona a fost rapid împânzită de echipaje de prim ajutor și pompieri.

Băiatul de 15 ani se afla în stare de șoc cand au sosit salvatorii, primind îngrijiri medicale la fața locului, iar celălalt băiat ar fi fost căutat în adâncuri timp de patru ore.
Localnicii spun că în ultimele zile a plouat foarte mult, iar nivelul apei este crescut.

Maior Marius Canciu, locţiitor comandant Detaşamentul de pompieri Titu: „Este o acumulare de apă și a fost săpat. Sunt zone cu 10-15 metri, am înțeles de la localnici. Pericolul este mare și pentru salvatori”.

În final, scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al băiatului de 14 ani. În acest caz se fac acum cercetări pentru ucidere din culpă.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi