copil luat de viitură
copil luat de viitură

 

UPDATE: Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit

Duminică, echipele de salvare au găsit trupul băiatului  dispărut sâmbătă  seară. Băiatul  a fost  luat  de ape, iar astăzi, trupul lui  a fost  găsit, într-o  comună aflată la câțiva km distanță. Echipaje ale ISU și MAI au participat la căutările băiețelului, scrie eBihoreanul.ro

„În jurul orei 9.40, un localnic și un pompier militar care, după ce a ieșit din tură, a dorit să participe în continuare la misiunea de căutare, au găsit trupul neînsuflețit al copilului pe malul apei, pe raza localității Moțești”, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt ISU Crișana, Camelia Roșca.

Într-o filmare făcută la fața locului, de ziarul local, elicopterul  smurd, survolează zona:

 

Copil de 4 ani  luat de viitură în Bihor!

Ploile care au dus la căderea mai multor copaci, dar și la inundații în zeci de curți și subsoluri din județele Cluj și Bistrița-Năsăud au răpit un copil de doar patru ani din sânul familiei din satul Valea de Sus, județul Bihor.

Băiatul este căutat de sâmbătă seara de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari după ce a fost luat de viitură de pe marginea unui pârâu din localitate, unde se afla alături de părinți și fratele mai mic.Mașina familiei copilului a fost purtată circa un kilometru de la locul unde a fost lovită de viitură, urmând să fie scoasă de salvatori și localnici din albia pârâului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana a anunțat continuarea căutarilor în decursul nopții.

Totodată, ploile au făcut victime și în județul Mureș, unde un copil a rămas blocat pe acoperișul unui adăpost de animale.

Reamintim ca toata țara este sub cod galben de ploi până marți. Se vor înregistra grindină, intensificări ale vântului și căderi de cantități însemnate de apă.

 

Nume: Anemona Petrică