opt vietnamezi
opt vietnamezi

În vamă la Nădlac au fost găsiți opt vietnamezi care urmau să părăsească țara ilegal. Imigranții  erau ascunși într-un tir care transporta marfă, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

În timpul unui  control vamal, în Punctul de Trecere al  Frontierei Nădlac II, polițiștii au găsit opt  imigranți vietnamezi care încercau să iasă ilegal  din țară.  Conform documentelor, tirul cu  semiremorcă  transporta panouri de PAL în Italia. La volan se afla un cetățean român în vârstă de 39 de ani.

Cei opt vietnamezi urmau să ajungă în vestul Europei

Cei  opt vietnamezi  au  fost găsiți în urma controalelor vamale. Ei se ascundeau în semiremorca tirului. Imigranții urmau să ajungă în vestul Europei. Ei  aveau vârste curprinse între 21 și 36 de ani.

Românul care conducea tirul  este cercetat pentru trafic de migranți și tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat:

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul ansamblului rutier, respectiv de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii vietnamezi ascunşi în camion”, conform comunicatului de presă eliberat de Poliția de Frontieră.

 

Mai jos, se poate vedea în videoclipul Poliției  de frontiră, cum cei opt vietnamezi  au  fost  găsiți în urma efectuării controlului

Sursă video: Poliția de Frontieră

Sursă photo: captură imagine