Bătaie în Craiova

(VIDEO) Bătaie cu bâte și cuțite în plină stradă, în Craiova!

"în Știri" by

Bătaie în Craiova, în plină stradă.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit astăzi în Craiova, unde mai multe persoane s-au luat la bătaie, conform mediafax

Intervenția forțelor de ordine a fost dificilă, deoarece agresorii aveau asupra lor cuţite şi bâte.

Din ultimele informații, se pare că cinci dintre agresori se aflau deja sub control judiciar. În urmă cu numai două săptămâni, acestia au mai fost implicaţi într-un alt conflict.

În Craiova 14 persoane s-au bătut, în această după amiază, pe motiv de ,,reglare de conturi”, iar patru maşini au fost avariate.

Scandalul a pornit, se pare, după ce cinci dintre membrii unui grup au fost puşi sub control judiciar.

Aceștia i-au acuzat pe cei din grupul rival că au anunțat poliţia și i-au ,,turnat”, astfel că i-au aşteptat pentru a se răzbuna.
În urma acestui incident, unul dintre bătăuşi s-a ales cu tăieturi pe tot corpul şi a fost transportat la spital.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit pentru a risipi conflictul, iar câțiva bărbați au fost prinşi şi duşi la Poliţie pentru a fi audiați.

Razboinicii de la Craiova.

În urmă cu o ora în Craiova. Se războiesc cu bâte în mijlocul zilei și în mijlocul străzii fără nicio jena. 😡Cu siguranță se vor desumfla repede la răcorică ca oricum a venit căldura.

Publicată de Secția de Poliție pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

 

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi