cluburi din Mamaia și din București

(FOTO) Unele cluburi din Mamaia și București sunt pline de oameni, nerespectând distanțarea socială!

"în Știri" by

Unele cluburi din Mamaia și din București sunt pline cu tineri care petrec.

În România sunt 275 de noi cazuri de Coronavirus, iar numărul de pacienți aflați la Terapie Intensivă este tot mai mare, însă tinerii, se pare că nu țin cont de acest lucru.

În imagini se poate observa foarte clar faptul că patronii de restaurante și cluburi nu au luat măsuri de precauție, cum ar fi purtarea măștilor și distanțarea socială.

Dorința de a face profit, după toată perioada aceasta în care românii au stat în case din cauza virusului, este tot mai mare.
Patronii vor să câștige sume importante de pe urma românilor, cu riscul de a crea zeci sau sute de infectări.

Se pare că în cluburi mesele sunt foarte apropiate una de alta, iar zeci de oameni se înghesuie pentru a se distra cu muzică și băutură, fără niciun fel de măsuri care să asigure o minimă siguranță.

Oamenii s-au relaxat total și au uitat de măști sau distanțare socială, nu doar în cluburi, iar consecințele vor fi pe măsură.

Un astfel de comportament lipsit de responsabilitate poate fi considerat ca o batjocură la adresa personalului medical, care a luptat și va lupta în continuare cu Coronavirusul.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi