Dana Budeanu
Dana Budeanu

Dana Budeanu este unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România. Pe lângă faptul că este critic de modă, aceasta are propria linie vestimentară care îi poartă numele.

În anul 2019, Dana Budeanu avea o rubrică la un post de televiziune în cadrul unui emisiuni, dar după un scandal a părăsit emisiunea.

După ce a plecat de la emisiune, aceasta s-a relansat pe YouTube, unde și-a creat un canal cu mai multe secțiuni.

„Verdict”, „Amețitele și Mafioții” și „Stilul ești tu”, sunt secțiunile canalului unde aceasta a stârnit o mulțime de controverse prin afirmațiile sale. Mai ales afirmațiile făcute în cadrul „Amețitele și Mafioții”.

Datorită lucrurilor pe care le-a spus într-un video mai multe plângeri au fost depuse la Parchet pe numele ei.

„În secunda aia, tre să iei un pumn, să-i spargi gura, bă”, spunea creatoarea de modă Dana Budeanu în episodul 18 din secțiunea „Amețitele și Mafioții” de pe canalul ei de YouTube, publicat în luna martie, la începutul pandemiei.

Video-ul se pare că este indisponibil în momemtul de față, Dana Budeanu l-ar fi trecut ca fiind privat.

Vedeta sfătuia bărbații în acel video cum să „altoiască” femeile și cum să-și redescopere instincul masculin.

Procurorii au deschis un dosar pe numele ei, dar ea nu poate fi găsită sau contactată.

„Stadiul anchetei este in rem. S-a început urmărirea penală cu privire la faptă, dar nu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale. În acest moment, nu există nici un suspect în cauză. Se efectuează cercetări pentru a se afla adevărul și a fi stabilite toate circumstanțele cauzei”, a declarat pentru Libertatea Călin Radu Bogdan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. procurorul.

„Există un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului. Se efectuează cercetări”, a adăugat pentru Libertatea Călin Radu Bogdan.