Bărbat din Australia

Un bărbat drogat din Australia și-a ucis iubita, crezând că ea este diavolul!

"în Știri" by

Bărbat drogat din Australia si-a ucis iubita crezând că este diavolul!

Un bărbat de 33 de ani din Australia și-a ucis cu sânge rece iubita, crezând că aceasta este Diavolul. Bărbatul consumase droguri înainte de a comite teribila crimă.

Conform autorităților, starea psihică a bărbatului a fost afectată de consumul de droguri, fapt pentru care acesta și-a ucis iubita, crezând că ea este Diavolul și el este Iisus.

Acesta ar fi înjunghiat-o în mod repetat cu foarfece, după care a sufocat-o cu o pernă, transmite The Sun.

La numai câteva ore după comiterea crimei, bărbatul ar fi anunțat autoritățile, cerându-le să-l aresteze, recunoscându-și faptele.

Tocmai mi-am ucis iubita”, le-ar fi spus el polițiștilor.

În urma acestei crime, bărbatul a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.
După mai multe cercetări, s-a aflat faptul că cei doi se știau de când erau tineri și ar mai fi fost violent cu partenera lui și în trecut.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi