băiat de 14 ani

Un băiat de 14 ani din Câmpina a dispărut, poliția îl caută! Orice informație poate ajuta!

"în Știri" by

În data de 11 iunie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost anunțați cum că un băiat pe nume Adrian Rușenescu, în vârstă de numai 14 ani, cu domiciliul în Câmpina, a plecat de bună voie de acasă, în jurul orei 11.00 și nu s-a mai întors, relatează CampinaTV.

Băiatul ar putea fi recunoscut după urmatoarele indicii: 1,60 metri înălțime, ten deschis, păr de culoare şaten, faţă ovală, ochi albaştri, fără semne particulare.

În momentul plecării de acasă, minorul purta pantofi sport tip adidas, de culoare bleu cu bej, un hanorac de culoare albastră cu glugă având inscripția ”City street new city” şi posibil pantaloni scurţi de culoare albastră.
Băiatul purta și un rucsac de culoare neagră, posibil cu haine de schimb.

Ultima dată a fost văzut în localitatea Câmpina la domiciliul său si se presupune că ar fi ajuns la București cu autobuzul.
Băiatul nu are telefon mobil și nici mulți bani asupra sa.

Persoanele care dețin informații și pot oferi detalii despre băiat sunt rugate să apeleze la 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*