jucătorul din jocul amorului
jucătorul din jocul amorului

Blugi negri, adidași albi, bluză blue-marine, un zâmbet fermecător din piese albe și o freză fabuloasă. Atitudine fresh și pași siguri. Pachetul ăsta vine, tot frumos împachetat, spre tine, lăsând atitudinea că în interior este asemenea. Acesta este celebrul player – jucătorul din jocul amorului.

Nu înțeleg! Cine sau ce este un player?

O ființă extraordinară, suprasenzorială, care gândește că este un magnet de atras puicuțe, adică reprezentante ale sexului opus (sau poate nu opus!). Ideea e că genul acesta crede că poate cuceri orice provocare de aventură, fie una adevărată, fie una pe care o va face el.

Dar nu vă avântați la un astfel de exemplar, veți rămâne cu urme pe inimă, răni crude și sângeroase ale unei experiențe înfiorătoare. Nici măcar în anturajul unui astfel de actor să nu intrați! Prietenia cu un exemplar de genul nu aduce decât negative, cel mai rău lucru fiind faptul că dumneavoastră deveniți unul.

Să nu credeți că în lumea unui player totul este roz- existența sa este tare dificilă.

Credeți că este ușor să îți găsești rima perfectă pentru agățat? Sau că freza la milimetru, fără pic de fir răzleț se piaptănă singură? Aaaah, sau mirosul acela puternic, parcă ales de o gândire celestă, care radiază din porii player-ului, vine din transpirație? Nu prietene! Să fii player nu e pentru oricine, cum se zice.

Ca player trebuie să-ți pregătești din timp un întreg scenariu de cinema despre cum va parcurge minunata ta aventură cu minunatele „señoritas” ce le vei găsi în cale. Și, hoho, celebrele: „Știi… dacă ai fi băiat m-aș face gay pentru tine!”; „Bună, scumpă. Crezi în dragoste la prima vedere sau mai trec încă o dată?”; „Ce câine frumos ai. Cum o cheamă pe stăpână?” trebuie plănuite, finisate și sclipitoare încă de dinainte. Căci în cazul unei curbe neplăcute, rețeaua de salvare trebuie pusă imediat: replicile de agățat!

Și pe lângă aspectul fizic și verbal, playerul trebuie mereu, dar MEREU, să aibă o soluție pentru a scăpa din gura pericolului său. Spaima sa, câinele pentru poștaș, dacă e să comparăm, este chiar sărmanul lovit cu bice din lanțuri: iubitul fetei agățate de player. Căci da, acesta nu se rezumă numai la ținte singuratice. Uneori, o pradă neabordabilă îi hrănește mai mult foamea de a cuceri. Dar evident că odată cu satisfacția acestei… să-i spunem nevoi, apare și o reacție încorporată acestuia, instinctul de supraviețuire!

Jucătorul din jocul amorului știe că este vânat, știe și de ce. Iar acum trebuie să supraviețuiască unei avalanșe de furie și ură a celui înșelat, ca în basmul acela cu vulpea și ursul, așa că prin diverse șiretlicuri, ascunzișuri și scamatorii, acesta își continuă existența febrilă.

Stați, stați, stați fetelor! Stați că…

Înainte ca băieții să-mi sară în cap, spunându-mi că sunt un trădător al bărbaților, voi preciza că sunt mediocru. Nu țin cu nicio parte, decât dreptatea, ea este singura parte de care mă atașez. Așa că fetelor, here I come!

Așa cum există ceasuri care sunt special doar pentru femei, așa există și „playerițe”, războinice înfricoșătoare ale unor lupte de furat inimi, și apoi stors din ele toată seva purității sau a neghiobiei. Da, deci sunt playeri și fete și băieți, dacă acum te gândești să nu mai ai încredere în nimeni, pentru a fi sigur că nu dai de un player, stai chill! Așa cum am făcut o mică descriere a unui player masculin, mă ocup și de recunoașterea unei posibile „playerițe”.

Să spunem că ești și tu frumos aranjat și pregătit să dezlănțui bestia petrecăreață din tine, la o petrecere dintr-un club, pe care o așteptai de-o săptămână întreagă. Ești singur la masă, asta pentru că amicii tăi, ușor mai aiuriți, nu   s-au pregătit din timp pentru cheful ce urmează. Și dintr-odată, cu colțul ochiului, captezi un portret aurit. O fată drăguță, exemplar aranjată, stă singură la canapeaua de alături, singurul ținându-i companie fiind un pahar cu băutură. Și cel mai tare, pare să-ți facă ochiade! Acum, să nu considerați că toate întâmplările de genu’ sunt sortite întâlnirii unui player, poate omul doar vrea să comunice.

Însă atenție (!), se poate ca totuși să fie o noapte ce te va lăsa cu cicatrici crunte pe inimă.
Vezi ce înseamnă și la ce poate duce o seară de agățat în club chiar aici!

Lucru de precizat, femeile sunt jucătoare mult, mult, MULT mai bune decât bărbații. Așa că ai grijă! Te-ai apropiat și tu ușor de canapea, observi că ea nu-ți mai dă niciun pic de atenție, o momeală ce va ajuta la a înhăța prada- pe tine. Acum e momentul să strălucești: cu un zâmbet inocent îi spui „Bună!”, iar ea îți răspunde înapoi. Ce splendid! Iar firul conversației continuă lin, până obții numărul ei sau chiar te trezești mâine acasă împreună cu ea. Însă nu spera la prea multe, odată ce devii plictisitor sau provocarea ta nu mai există, mai pe simplu- odată ce ai devenit vulnerabil, vei fi lăsat pe marginea drumului, la fel ca mulți alții.

Beneficiile de la playeri?!

Dap, sună ciudat, dar chiar și așa, de la ei poți obține câte ceva. De exemplu, poți învăța. Poți învăța să te ferești de specimene de genul, căci o întâmplare nefericită avută cu acesta ar trebui să-ți deschidă viziunea și să te ajute să-i observi mai ușor. Alt lucru, aventura! Dacă ești tipul aventuros, niște timp petrecut cu un player este mirific. Gândește-te numai! Ai șansa să petreci timp cu cineva cu care poți concura pentru supremația în seducție, cineva pe care să faci și care te va face să te simți înnebunit, într-un sens bun. Și un alt beneficiu este însăși experiența! Datorită acesteia, cine știe, ceva mai multă confidență și un simț al atracției, se lipesc de tine.

Și uite așa am ajuns la final. Facem o mică sinteză despre ce am vorbit? Despre ce am aflat despre jucătorul din jocul amorului? Foarte bine! Nu fi player! Asta e sinteza, mulțumesc pentru atenție. Acum serios vorbind, chiar nu fiți playeri! Oricât de fermecători sau uimitori sau magneți de amor par, să fii player este toxic. Pentru cei din jur și mai ales, mai ales, pentru tine. Îți distrugi sufletul tău frumos pentru a te juca cu inimile unor oameni?