Elvira Șarapatin

Deputata PSD Elvira Șarapatin a fugit de la locul accidentului după ce a lovit un pieton!

"în Știri" by

Deputatul PSD Gorj, Elvira Șarapatin, a fost implicat vineri într-un accident rutier, după ce a lovit un bărbat care traversa pe o trecere de pietoni din Târgu-Jiu. Aceasta a părăsit locul accidentului, conform digi24.ro.

În data de 12 iunie, deputatul PSD Elvira Șarapatin a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului.

La data de 12 iunie, poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului.”, conform IPJ Gorj.

Cercetările polițiștilor din Biroul Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu scot în evidență faptul că bărbatul traversa partea carosabilă a străzii Traian, printr-un loc permis, marcat și semnalizat corespunzător. Acesta ar fi fost accidentat de un autoturism, care, se pare că nu i-a acordat prioritate la trecere, fără să opreasca la locul accidentului.

La volanul autoturismului se afla deputata Elvira Șarapatin.

Aceasta a fugit de la locul faptei fără a fi interesată de starea bărbatului.
Bărbatul a fost rănit ușor și a sunat la 112 pentru a anunța incidentul.
După un timp, Elvira Șarapatin a revenit la locul unde a provocat accidentul și atât pietonul, cât și conducătoarea auto au fost testați cu aparatul etilotest.
După aflarea rezultatelor aparatului etilotest, s-a stabilit faptul că niciunul nu a consumat băuturi alcoolice.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi