Monica Anisie

Monica Anisie: „Corectarea examenelor naționale se va face în sistem încrucișat, în alte județe!”

"în Știri" by

Monica Anisie, Ministrul Educației, a anunțat modul de corectare a lucrărilor la examenele de Evaluarea Naţională şi Bacalaureat din acest an.

Corectarea lucrărilor la examenele de Evaluarea Naţională şi Bacalaureat din acest an se va face în sistem încrucişat, în alte judeţe”, a declarat ministrul Educaţiei, conform edupedu.ro.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a discutat cu inspectorii şcolari despre această decizie prin intermediul unei videoconferinţe, conform unei postări publice pe Facebook, de către aceasta.

Astăzi am participat la o videoconferință împreună cu inspectorii școlari generali și inspectorii școlari generali adjuncți din fiecare județ.” a scris Ministrul Monica Anisie.

Doamna Anisie a promis, încă de la prima conferinţă de când a preluat funcția de Ministru al Educaţiei, că va reintroduce corectarea încrucişată. Adică, corectarea lucrărilor se va face între judeţe, pentru a evita orice tentativă de fraudare.

Acest mod de corectare a lucrărilor nu a fost încă prevăzut în niciun act oficial al instituţiei.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi