adolescentă de 18 ani

O adolescentă de 18 ani din Craiova s-a spânzurat în propriul apartament!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Adolescentă de 18 ani din județul Craiova a fost găsită fără suflare în casă, chiar de mama ei.

Se pare că o adolescentă de 18 ani a hotărât să se sinucidă, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Poliția din cadrul Secţiei 1 Craiova s-a deplasat la faţa locului şi a constat că sesizările în apelul realizat la numărul 112 sunt reale…
Mama tinerei a plecat la muncă, iar când s-a întors acasă dimineața, aceasta a observat că ușa era închisă în interior. După un timp, femeia a reușit să intre în casă și a descoperit trupul neînsuflețit al fiicei, care era spânzurată de o ușă din locuință.

Poliția n-a găsit vreun bilet de adio lăsat de tânără și a deschis o anchetă pentru a stabili motivele pentru care fata a făcut acest gest, potrivit Gazeta de Sud

În cursul acestei zile, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost găsită spânzurată în apartamentul unde aceasta locuia. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba despre o tânără de 18 ani, din Craiova. În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale”, au transmis poliţiştii.

Adolescenta a fost elevă în clasa a XII-a, însă, în ultimii trei ani suferise de depresie.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi