Costin Mărculescu

Actorul Costin Mărculescu și-a rugat din timp prietenii să se ocupe de înmormântarea lui!

"în Știri" by

Costin Mărculescu va fi înmormântat de către tatăl, sora și nepoata lui.

Actorul a decedat cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 51 de ani. Acesta și-a rugat prietenii să se ocupe de înmormântare, în cazul unei posibile tragedii.

Costin i-a rugat pe Mara Bănică și Pepe să se ocupe de înmormântare.

Cu toate că nu era la vârsta la care să se pregătească pentru înmormântare, el era pregătit pentru acest moment.

Mara Bănică confirmă faptul că Mărculescu dorea ca ea și Pepe să se ocupe de pregătirile pentru înmormântarea acestuia.

El nu a dorit să lase totul pe umerii tatălui său, în vârstă de 82 de ani, astfel că, și-a rugat prietenii să o facă.

Actorul Costin Mărculescu era conștient tot timpul de problemele pe care le avea și de faptul că cerea deseori ajutorul medicilor.

Acum 2-3 ani, am chemat SMURD pentru că avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: „Mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?” și a zis că: „Nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi (…)”, a povestit doamna Mara Bănică la emisiunea lui Dan Capatos.

Acesta nu era singur, ci avea o familie cu care era în relații bune.

Cu toate că trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit după 4 zile, actorul nu era singur. De curând, actorul a postat o fotografie cu tatăl lui, care a împlinit 82 de ani, alături de cumnat și nepoată.

Cel mai probabil ei vor veni să-i ridice trupul neînsuflețit și îl vor conduce pe ultimul drum.

 

 

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi