Vloggerul Colo

Vloggerul Colo, postare pe TikTok despre faptele sale: „Dintr-o glumă, la ce s-a ajuns. ”

"în Știri" by

Vloggerul ,,Colo” , pe numele real, Alexandru Bălan, este amuzat de o nouă postare pe TikTok: „Dintr-o glumă, la ce s-a ajuns”

Alexandru Bălan, sau ,,Colo”, este vloggerul care a fost reținut marți seară, după ce a instigat la agresiune sexuală împotriva minorelor.

Acesta a părut că se amuză de o nouă situație creată într-un video postat pe rețeaua TikTok în care  „am apărut că racolez toate fetele”.
Poze cu el sunt atribuite unei melodii în care cântărețul Dani Mocanu vorbea despre situațiile în care a fost acuzat de proxenetism și ură împotriva persoanelor care reprezintă sexul frumos.

La PRO TV, Antena 1 și la Kanal D am apărut că racolez toate fetele, că fac parte dintr-un grup de periculoși și pe spatele la fete câștig bani frumoși”. Melodia numită „Acuzat” este interpretată de manelistul Dani Mocanu, care a fost anchetat pentru proxenetism și ură la adresa femeilor.” conform Libertatea.

   “Colo” Bălan a fost reținut marți seara, 9 iunie, pentru 24 de ore, fiind scos de poliție la ieșirea din Secția 9 a Capitalei.

Ancheta a fost deschisă în urma înregistrării pe care acesta a  postat-o pe canalul său de YouTube, care are 850.000 de urmăritori.
În videoclip acesta instigă la viol și agresiuni sexuale. „Aia merită violată. Adică la modul cu picioare în gură. […] De la 22 de ani, nu am mai f***t tipe de 15 ani” a spus vloggerul în video.

Vezi aici filmulețul de pe TikTok!

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi