Colo eliberat

Vloggerul Colo, eliberat! Nu mai poate posta videoclipuri pe rețelele de socializare timp de 2 luni!

"în Știri" by

Colo, eliberat după ce şi-a petrecut noaptea trecută în arestul poliţiei! 

Alexandru Bălan sau „Colo” a fost reţinut în data de 9 iunie, pentru 24 de ore, iar astăzi a fost eliberat, conform stirileprotv.ro.

De astăzi, vlogger-ului i-a fost interzisă postarea sau vlogging-ul în mediul online.
Alexandru Bălan este cercetat în stare de libertate, deoarece mesajul său a fost considerat ca fiind unul foarte periculos.

Colo este cercetat sub control judiciar

Alexandru Bălan este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de instigare publică, astfel că judecătoria sectorului 2 București l-a pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a înlocuit măsura reţinerii acestuia, cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul este obligat să respecte interdicţia prev. de art. 215 alin. 2 litera e) C.proc. pen. – să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta – postarea în spaţiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București.

Iată aici mesajul lui Marcel Vela adresat părinților, despre acest caz.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi