Tequila

(VIDEO) Tequila, replică pentru agresorul său! „A declarat public numai nenorociri!”

"în Știri" by

Tequila nu s-a lăsat impresionată de „agresorul” său, cum îl numește pe omul de afaceri care acum câteva zile a făcut publice imaginile de la un bloc cu toată întâmplarea.

Acesta o acuză pe vloggeriță că l-ar fi atacat prima, cu spray lacrimogen (Tequila susține că era cu piper) și că el s-a apărat doar, la atacurile cuplului.

După ce i-a luat telefonul din mâna Biancăi Adam, acesta l-a aruncat în capul iubitului ei, creând o rană care a fost tratată cu două copci, la spital.

Mai mult decât atât, Tequila îl acuză că a lovit-o cu un fier lung de trei metri și că a agresat-o verbal încă de la început, când a chemat-o să îi arate că marmura din fața blocului său (pe o suprafață de 20 centimetri) este sărită.

Imaginile și confesiunea Biei a stârnit reacții aprinse în mediul online. Omul de afaceri a ieșit în fața camerei pentru a se disculpa de acțiunile pentru care este acuzat, iar acum Tequila revine cu o nouă poveste.

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi