Bacul cu nota 10

UNTOLD și NEVERSEA oferă bilete gratis tuturor absolvențiilor care iau Bacul cu nota 10, în 2021!

"în Știri" by

BAC DE 10 CONTINUĂ TRADIȚIA ȘI ÎN ACEST AN!

Elevii care învață și iau Bacul cu nota 10 intră pe gratis la festivalul de muzică UNTOLD.
Elevii care s-au înscris la examenul de bacalaureat primesc reduceri la abonamentele UNTOLD și NEVERSEA.

Campania „Bac de 10” se află la ediția cu numărul 6.
UNTOLD și Neversea își propun să răsplătească performanța în educație și să premieze elevii care au muncit și au luat nota 10 la examenul de bacalaureat.

Răsplată constă într-un abonament gratuit pentru 4 zile la edițiile UNTOLD sau Neversea 2021, dacă vei fi unul dintre elevii care iau nota 10 la examen.

Pe lângă acest abonament gratuit la unul dintre cele mai populare festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD și Neversea, absolvenții care reusesc să ia Bacul cu nota 10, vor primi, fiecare, câte un voucher cu valoarea totală de 500 RON din partea companiei Kaufland România. Aceștia vor putea folosi voucher-ul în cadrul festivalului de anul viitor.

Dacă te afli printre norocoșii care se înscriu la examenul de bacalaureat în oricare dintre sesiuni, îți poți cumpăra abonamente la un preț redus pentru UNTOLD și la Neversea. Astfel că, vei primi: 20 de euro reducere pentru abonamentele Neversea și 10 euro reducere pentru abonamentele UNTOLD.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi