Bărbat din Botoșani
Bărbat din Botoșani

Un bărbat din Botoșani i-a dat foc iubitei și apoi a părăsit-o în pădure.

Un bărbat din județul Botoșani a fost arestat după ce i-ar fi dat foc iubitei, o basarabeancă în vârstă de 43 de ani, care s-a stabilit în România.
Se pare că femeia a avut parte de o moarte teribilă, ucisă tocmai de mâinile iubitului ei, care pe urmă ar fi abandonat-o într-o pădure.

Din primele informații, reiese faptul că femeia, care era originară din Republica Moldova, stabilită în România, a plecat alături de iubit, cu maşina. Femeia a fost însoțită de bărbatul în vârstă de 46 de ani, din localotatea Manoleasa, pe data de 4 iunie, aceștia îndreptându-se spre Coţuşca, localitate în care locuieşte o fiică a femeii, scrie stiri.botosani.ro.

Se pare că cei doi iubiţi nu au mai ajuns la destinaţia propusă, iar fiica femeii, panicată că nu a primit vești de la mama ei, a sunat rapid la 112 pentru a anunţa dispariţia.

Poliţiştii au început acţiunile necesare căutării, pe data de 6 iunie. Poliția a găsit doar maşina şi trupul neînsufleţit al femeii, abandonate într-o pădure de la marginea localității Manoleasa, la câţiva kilometri depărtare unul de altul.

Pe trupul femeii au fost găsite urme de violenţă și semne ale unei ştrangulări, realizată cu mâinile în jurul gâtului.
Se pare ca bărbatul, care este defapt şi proprietarul maşinii abandonate, nu a putut fi găsit, fiind dat mai apoi în urmărire de poliţişti.

Într-un final, bărbatul a fost găsit în data de 8 iunie, mai precis luni seara, ascunzându-se în Manoleasa.
În cele din urmă, făptașul a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor calificat.