Gigi Marga

Gigi Marga, legendă a muzicii românești, moartă în SUA!

"în Știri" by

Gigi Marga, o legendă a muzicii românești din epoca de aur, s-a stins în Statele Unite, la varsta de 91 de ani, într-un azil de bătrâni din New York.

Gigi Marga a avut parte de un mare succes în epoca şlagărelor, iar în carieră sa, care a durat 6 decenii, a realizat foarte multe înregistrări la radio şi televiziune. Artista a emigrat în anul 1986, datorită unui turneu.

În anul 1987, artista a primit cetăţenie americană prin căsătorite. Cu timpul, din păcate, numele ei a fost dat uitării, deşi pentru o perioadă de timp, ea a continuat să cânte în restaurantele cu specific românesc din zona New York-ului.

Persoanele apropiate ale artistei dezvaluie faptul că anul trecut, câțiva români s-au organizat să o ducă într-un azil pentru bătrâni, deoarece doamna Marga a rămăs singură.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi