George Barbu
George Barbu

Consiliul de Administraţie al companiei aeriene Tarom, l-au propus și pus pe Mihăiţă Ursu să preia conducerea, ca interimar, pentru patru luni, după ce a demisionat George Barbu! 

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor a transmis că, marţi, directorul general al companiei Tarom şi-a prezentat demisia, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie, scrie stirile protv.ro

„Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor informează că astăzi, 9 iunie 2020, directorul general al companiei TAROM şi-a prezentat demisia, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie. Membrii Consiliului de Administraţie al TAROM au luat act de demisia domnului George Barbu şi l-au mandatat pe domnul Ursu Mihăiţă să preia funcţia de director general interimar pe o perioadă de 4 luni. Menţionăm că domnul Ursu Mihăiţă era membru al Consiliului de Administraţie al TAROM”, arată Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC). Pe data de 21 octombrie 2019 a ajuns la conducerea Tarom George Barbu!

George Barbu, director general din 2019

„Consiliul de Administraţie întrunit în şedinţă în data de 21.10.2019 a luat act de renunţarea domnului Valentin Gvinda la mandatul de director general provizoriu şi a desemnat în funcţia de director general provizoriu pe dl George Costin Barbu, după ce a demisionat , pentru un mandat de 4 luni, în condiţiile OUG 109/2011”, anunța TAROM la acea dată.

TAROM este una din cele mai vechi companii aeriane din România cu sediul în Otopeni, lângă București.

Sediul central al firmei se află la Aeroportul Internațional Henri Coandă. În momentul de față , TAROM este cea de-a doua companie de transport aerian din România, care se bazează pe destinații internaționale, pe zboruri internaționale și este cea de-a treia cea mai mare din țară, măsurată prin dimensiunea flotei și transportate de pasageri.