Un bărbat din SUA a împușcat un protestatar în timp ce conducea mașina printre ei!

După ce a condus maşina printre protestatari, a îndreptat o armă de foc spre mulțime și chiar l-a împușcat pe unul dintre aceştia, bărbatul a fost, pe urmă, arestat.

Un bărbat este pus sub acuzare pentru faptul că a condus mașina proprie printr-un grup de protestatari și este considerat ca fiind un „lider al Klanului Ku Klux și un propagandist”

Șoferul care a condus maşina prin mulțimea de oameni adunați la protestele pentru George Floyd din SUA, s-a certat cu unul dintre aceștia, pe care îl împușcă ulterior, ca mai apoi să îi amenințe pe ceilalți protestatari.

Bărbatul este acum arestat după ce a condus maşina, care, se pare că ar fi accelerat până în momentul în care s-a oprit într-o baricadă.
Oamenii prezenți la protest au înconjurat maşina acestuia , iar şoferul, enervat, iese înarmat și îl împuşcă pe unul dintre demonstranţi. Persoana împușcată este protejată de alţi oameni, până când sosesc medicii.

Departamentul de pompieri a menționat faptul că un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit și a fost a fost transportat la spital și se află în afara oricărui pericol.

Șoferul este acum arestat,iar arma acestuia a fost confiscată de către polițiști.

Fetinca Gheorghe Florin
Fetinca Gheorghe Florin
Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare