a împușcat un protestatar
a împușcat un protestatar

După ce a condus maşina printre protestatari, a îndreptat o armă de foc spre mulțime și chiar l-a împușcat pe unul dintre aceştia, bărbatul a fost, pe urmă, arestat.

Un bărbat este pus sub acuzare pentru faptul că a condus mașina proprie printr-un grup de protestatari și este considerat ca fiind un „lider al Klanului Ku Klux și un propagandist”

Șoferul care a condus maşina prin mulțimea de oameni adunați la protestele pentru George Floyd din SUA, s-a certat cu unul dintre aceștia, pe care îl împușcă ulterior, ca mai apoi să îi amenințe pe ceilalți protestatari.

Bărbatul este acum arestat după ce a condus maşina, care, se pare că ar fi accelerat până în momentul în care s-a oprit într-o baricadă.
Oamenii prezenți la protest au înconjurat maşina acestuia , iar şoferul, enervat, iese înarmat și îl împuşcă pe unul dintre demonstranţi. Persoana împușcată este protejată de alţi oameni, până când sosesc medicii.

Departamentul de pompieri a menționat faptul că un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit și a fost a fost transportat la spital și se află în afara oricărui pericol.

Șoferul este acum arestat,iar arma acestuia a fost confiscată de către polițiști.