Un bărbat din Hunedoara

Un bărbat din Hunedoara a fugit din izolare pentru a-și bate propriul fiu

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Se pare că pentru un bărbat din Hunedoara, mai importantă este pedepsirea propriului copil decât izolarea pe timp de pandemie.

Un hunedorean a plecat de acasă, locul unde trebuia să stea în izolare, şi s-a îndreptat către locuinţa fostei sale soţii pentru a-și bate fiul de numai 10 ani, potrivit MEDIAFAX.

Poliţiștii din localitatea Vulcan au fost sesizați luni seara despre faptul că un bărbat în vârstă de 45 de ani şi-a bătut propriul fiu în locuința fostei soții.

Aceștia au ajuns la concluzia că bărbatul, deşi a fost pus să stea în izolare la domiciliu, acesta a mers la locuinţa fostei soţii, pe aceeaşi scară de bloc, unde şi-a bătut fiul, fără remușcări, în vârstă de numai 10 ani.

Bărbatul a fost transportat la un centru de carantină, primind o amendă în valoare de 1.000 de lei. Mai mult decât atât, acesta va fi cercetat penal pentru lovirea copilului.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi