CFR Cluj a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș! Vezi scorul final!

CFR Cluj a câștigat meciul cu echipa Gaz Metan Mediaș, cu  scor 6-1. Amicalul s-a disputat luni  seară pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”,  din Cluj, scrie AGERPRESS.

Pe parcursul meciului, Djokovic a marcat  două  goluri, în cadrul formației clujene conduse de Dan Petrescu. Goluri  au mai  fost  marcate și de jucătorii: Vinicius, Deac, Chipciu și şi Bordeianu.

La echipa adversă, Roberto Romeo a marcat singurul gol, în minutul 90  al  partidei, scrie Telekom Sport.  Deși  a  pierdut, formația medieșană a evoluat la începutul meciului cu jucătorii Fofana – Cardoso,  Larie, , Velisar – Droppa, M. Constantin Chamed, , Hora, Buş dar și Pleşca – Butean.

Meciul  dintre cele două  echipe,  a fost unul  amical. În  contextul  COVID-19, potrivit legilației impuse de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, meciul  a fost desfășurat cu ușile închise. La amicalul dintre Meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş nu  au  fost prezenți  spectatori.

CFR Cluj se află  pe locul I în Clasamentul  Play-Off. Echipa clujeană, urmează să joace împotriva formației FCSB, duminică începând cu ora 20:00. 

Fanii echipelor de fotbal s-au luat la bătaie, la Roma!  Vezi  aici
Rob Daiana
Rob Daiana
Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare