Alexandru Bălan „Colo” a fost reținut de poliție marți seară!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Colo a fost reținut, potrivit surselor, marți seară, de polițiștii secției de poliție 9 din București, după ce l-au audiat câteva ore. Acesta este pus sub acuzații grave.

Imaginile în care Colo povestea o experiență sau ceva imaginar, dar brutal și licențios explicat, au stârnit nemulțumiri și revolte în spațiul public, iar mai multe persoane au denunțat videoclipul la poliție. Acum, Alexandru Bălan a fost anchetat pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru instigare la violență împotriva minorelor, ba chiar și la violarea lor, transmite Digi24.

Investigațiile făcute de autorități au început săptămâna trecută, după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, că unele adolescente merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față” și alte injurii.

Recent, acesta a postat un videoclip în care își cerea scuze pentru situația creată, dar se pare că este prea târziu.

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

1 Comment

  1. Ma pis pe articolul vostru . Cine a scris acest cacat îl Invit sa îl scuip in gura și sa ii arat ce înseamnă sa fii violat . Un cacat de pagina

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi