lovit de polițiști
lovit de polițiști

Un căruțaș din Tulcea a fost întins pe jos și lovit cu bestialitate de către polițiști și jandarmi.

Un căruțaș aruncat și întins pe jos de polițiști și jandarmi, a fost bătut la Mihail Kogălniceanu, în Tulcea.

“Îl băgați în portbagaj?”, a fost replica unei femeie, martoră la scenele incredibile. În urmă acestei întrebări, femeia a fost și ea imobilizată la pământ de către forțele de ordine.

Bărbatul a fost încătușat, pe jumătate dezbărcat și lovit de mai multe ori de către un jandarm, apoi a a fost luat și aruncat pe bancheta din spate a mașinii de poliției.
Imaginile incredibile au fost surprinse luni de dimineață în localitatea Mihail Kogălniceanu, din județul Tulcea, unde mai mulți polițiști și jandarmi au imobilizat la pământ un căruțaș și l-au lovit cu bestialitate cu picioarele.

“Nu vezi cum vorbește?”, spune polițistul care ține o femeie imobilizată pe marginea unui drum de pământ, pe câmp.

“Da, dar nu trebuia să dați în el!”, replică femeia.
“Ce vorbești mă!? Trebuia să oprească și să vorbească frumos!”, se aude țipând un alt polițist.
“Nu trebuia să dați cu spray!”, spune femeia.
“Trebuia să vorbească frumos!”, continuă agentul.

În acele clipe ale filmării, cadrul se mută în spatele mașinii de poliție, unde barbatul este întins pe pământ, iar un jandarm, îl calcă pe cap, apoi îl lovește în mod violent, de mai multe ori cu piciorul, în zona coastelor.

“Domnu George, domnu George…”, se aude o voce de bărbat, iar o femeie care plânge strigă: “Nu mai dați în el, nu mai dați!”

La scurt timp, când persoana care filmează se apropie de polițiști și jandarmi, unul dintre ei țipă “pleacă mă de aici!” și împinge oamenii, în vreme ce jos, polițistul violent îl lovește și cu pumnul în spate pe bărbatul căzut și imobilizat, îl înjură când acesta încearcă să stea în genunchi și îi strigă să rămână jos.

La scurt timp bărbatul înfățișat si bătut este lăsat pe mijlocul drumului, iar în spatele lui polițiștii și jandarmii vorbesc între ei, iar un altul la telefon: “da, da, hai că mergem la post.”
Căruțașul, pe jumătate dezbrăcat și bătut este încătușat cu mâinile la spate.

“Îl băgați în portbagaj? Da ce, e câine?”, spune femeia.

Jandarmii și polițiștii îl ridică pe bărbat și îl aruncă pe bancheta din spate a mașinii de poliție ,,ca pe un câine”, moment în care se oprește filmarea.

https://www.facebook.com/niculai.varvara/videos/260139598383920/

 

https://www.facebook.com/niculai.varvara/videos/260139995050547/