Australia

Un minor de 14 ani a cauzat un accident de mașină, soldat cu 4 decese în Australia!

"în Știri" by

Patru minori au murit într-un accident de circulație grav. Șoferul autoturismului era un tânăr de doar 14 ani. Conform presei locale, autoturismul nu le aparținea.

Autoturismul a intrat pe sens giratoriu, s-a izbit de un semafor și a curmat viața celor patru tineri.

Autorul accidentului, tânărul de 14 ani, a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital. Ulterior, polițiștii au descoperit că minorul se afla in posesia unor droguri periculoase.

Un martor al tristului accident a declarat că, dată fiind viteza autoturismului, impactul era sigur. Datorită impactului și a rănilor provocate, niciunul dintre minori nu a supraviețuit.

 

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi