Sibiu

Sibiu, cel mai sigur oraș turistic pe timp de pandemie din România!

"în Știri" by

Sibiu, cel mai sigur oraș turistic pe timp de pandemie din România!Și pentru că avem și vesti bune, unul dintre orașele României se află în prezent printre cele mai sigure locații din lume pe timpul pandemiei de coronavirus.

Dorim să vă anunțăm că Sibiul a fost declarat de către o agenție de turism susținută de Uniunea Europeană, ca fiind unul dintre cele mai sigure destinații de vacanță din Europa.

Lista care poartă numele de „Cele mai sigure destinații de vizitat în Europa” a fost realizată în contextul deschiderii frontierelor, hotelurilor și restaurantelor din toate statele membre UE.

„Am selectat unele dintre destinațiile cel mai puțin afectate de COVID-19 (cu mai puțin de 600 de cazuri).
Aceste destinații au luat in considerare protocoale referitoare la igiena în restaurante, magazine, dar și măsuri precum schimbarea filtrelor de aer condiționat după fiecare persoană cazată, asigurarea măștilor de protecție și a măsurilor de distanțare sociale.

Aceste destinații beneficiază și de proximitate față de spitale și au un număr mai ridicat de paturi per locuitor decât majoritatea țărilor europene”, a transmis agenția de turism, potrivit cancan.ro.

Mai jos avem și lista completă a destinațiilor recomandate de European Best Destinations.

-Tbilisi, Georgia
-Corfu, Grecia
-Cavtat, Croaţia
-Insulele Madeira, Portugalia
-Insulele Azore, Portugalia
-Preveza, Grecia
-Alentejo, Portugalia
-Batumi, Georgia
-Zagreb, Croaţia
-Algarve, Portugalia
-Sibiu, România
-Kotor, Muntenegru
-Rijeka, Croaţia
-Varşovia, Polonia
-Viena, Austria
-Bohinj, Slovenia
-Malta
-Gdansk, Polonia
-Vilnius, Lituania
-Riga, Letonia

Autor: Fetinca Florin

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi