Scandalul în care a fost implicată Bianca Adam sau Bie (Tequila) ia amploare. Dezvoltatorul imobiliar se scuză, Tequila îl acuză. Omul de afaceri susține că s-a apărat, nimic mai mult.

Administratorul complexului a răspuns pentru postul de televiziune Antena3:

„Domnișoara a parcat pe o proprietate privată, pe o rampă pentru persoane cu dizabilități, distrugând-o.

Din filmările pe care vi le-am pus la dispoziție, reiese că nu am avut decât o discuție cu dumneaei și se vede că mi-a dat cu spray lacrimogen în față. Eu nu am atacat pe nimeni, am lăsat fimările să vorbească în numele meu”, a spus acesta.

Bărbatul susține că cei doi i-au distrus rampa pentru persoanele cu dizabilități și că vloggerița l-a atacat cu spray lacrimogen.

Din imagini, într-adevăr, Bianca Adam și prietenul ei au parcat în fața acelei rampe, blocând-o. Însă, contrar spuselor administratorului, a smuls telefonul din mână Tequilei, aceasta i-a pulverizat spray lacrimogen (ea susține că era spray cu piper), iar apoi bărbatul a aruncat telefonul vloggeriței în capul prietenului ei. Pentru rana din frunte acesta a avut nevoie de două copci, susține Bie.

Mai mult, acuzațiile sunt și mai grave! Bie ar fi fost ulterior agresată și lovită cu un fier de construcții de trei metri, în coapsă și mână. Nimeni nu a vrut s-o ajute, spune Tequila, oamenii crezând că este drogată sau fără locuință, fiind îmbrăcată cu un hanorac cu glugă și purta mască pe față.