primul concert rock in pandemie
primul concert rock in pandemie

Timișoara a dat  startul evenimentelor din timpul pandemiei.  Trupa Cargo,  a susținut pe 6 iunie, primul  concert rock în  pandemie! Formația rock  a  urcat  pe scena amplasată în Piața Libertății.

Evenimentul  au  respectat toate condițiile impuse de lege în scopul prevenției infectării cu COVID-19. Tion.ro scrie că  a fost  efectuat și un  triaj  epidemiologic.  Cei  care au  asistat la eveniment,  au  purtat  măști. Numărul spectatorilor nu  a depășit 500.  Pentru  public, organizatorii  au  amplasat  scaune, la  un interval  de 1.5 m, pentru  respectarea distanțării sociale.

Concertul  a avut intrea liberă,  dar accesul la eveniment s-a  putut face doar cu  bilet rezervat  anterior. Tion.ro, scrie că evenimentul  a fost  organizat  de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Primarul municipiului, Nicolae Robu privește cu optimism perioada de revenire din pandemie: „Cu înțelepciune, facem pași, iată, pe drumul revenirii la viața noastră obișnuită! (…)”, după cum transmite el, pe pagina sa  de Facebook.

Primăria are în vedere organizarea a  unui  alt eveniment,  de această  dată un concert sinfonic, susținut de filarmonica BanatuluiÎncă nu au fost dezvăluite detalii referitoare la eveniment.

https://www.facebook.com/172674319443777/videos/699832014185485/