primul concert rock in pandemie

(VIDEO) Cum s-a desfășurat primul concert rock în pandemie? Timișoara a dat startul!

"în Știri" by

Timișoara a dat  startul evenimentelor din timpul pandemiei.  Trupa Cargo,  a susținut pe 6 iunie, primul  concert rock în  pandemie! Formația rock  a  urcat  pe scena amplasată în Piața Libertății.

Evenimentul  au  respectat toate condițiile impuse de lege în scopul prevenției infectării cu COVID-19. Tion.ro scrie că  a fost  efectuat și un  triaj  epidemiologic.  Cei  care au  asistat la eveniment,  au  purtat  măști. Numărul spectatorilor nu  a depășit 500.  Pentru  public, organizatorii  au  amplasat  scaune, la  un interval  de 1.5 m, pentru  respectarea distanțării sociale.

Concertul  a avut intrea liberă,  dar accesul la eveniment s-a  putut face doar cu  bilet rezervat  anterior. Tion.ro, scrie că evenimentul  a fost  organizat  de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Primarul municipiului, Nicolae Robu privește cu optimism perioada de revenire din pandemie: „Cu înțelepciune, facem pași, iată, pe drumul revenirii la viața noastră obișnuită! (…)”, după cum transmite el, pe pagina sa  de Facebook.

Primăria are în vedere organizarea a  unui  alt eveniment,  de această  dată un concert sinfonic, susținut de filarmonica BanatuluiÎncă nu au fost dezvăluite detalii referitoare la eveniment.

PRIMUL CONCERT POSTPANDEMIE A TRECUT CU BINE, CONFORM AȘTEPTĂRILOR MELE! VĂ MULȚUMESC PENTRU CONDUITĂ, STIMAȚI TIMIȘORENI!Cu înțelepciune, facem pași, iată, pe drumul revenirii la viața noastră obișnuită! Viață minunată, în superbul nostru oraș, orașul-nepereche Timișoara! 👍💪P.S. Sper ca vremea să ne permită organizarea în săptămâna ce vine -08.06 – 14.06- și a unui concert simfonic, susținut de Filarmonica Banatul. 👍💪

Publicată de Nicolae Robu pe Duminică, 7 iunie 2020

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi