15 iunie

Marcel Vela: ,,Din data de 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”.

"în Știri" by

Începând cu 15 iunie, urmează o nouă etapă de relaxare a restricțiilor  impuse în urma îmbolnăvirii cu Covid-19, potrivit Mediafax.

Din data de 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”, ne-a asigurat, sâmbătă, ministrul de Interne Marcel Vela.

Acesta a mai precizat și faptul că totul va fi decis în funcție de analiza statistică epidemiologică.

Sâmbătă, Marcel Vela a declarat că toți românii merită această relaxare pentru că „au avut grijă, au protejat viaţa celor dragi, au realizat că viaţa este poate cel mai scump lucrul cel mai important dar de la Dumnezeu”.

Cred că merită acum cu prisosinţă să se bucure de viaţă. Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranţă vor fi bine primite de populaţie, dar vreau să precizez că (măsurile – n.r.) sunt în funcţie şi de analiza statistică epidemiologică, de consultarea specialiştilor în boli infecţioase”, a precizat Marcel Vela.

Ministrul de Interne a mai spus și faptul că are încredere și se bazează pe responsabilitatea românilor, pentru ca numărul de îmbolnăviri în România să nu mai crească şi din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită şi mai apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi!

 

Sursă photo: Facebook

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi