ucisă cu sânge rece
ucisă cu sânge rece

Mamă de doar 18 ani, cu doi copii, ucisă cu sânge rece și abandonată într-o cabană din Vișeu de Sus

O fată de 18 ani, mamă a doi copii, a fost ucisă cu sânge rece într-o cabană părăsită din localitatea Vișeu de Sus, județul Maramureș.

Această descoperire tragică a fost făcută în data de 6 iunie 2020, în jurul orei 17:00, de către un cioban care a intrat în cabana părăsită.

În momentul în care acesta a intrat în cabana părăsită, el a observat trupul neînsuflețit și plin de sânge al unei tinere și a sunat imediat la 112.
La locul faptei au ajuns în cel mai scurt timp polițiștii, criminaliștii, procurorii și un echipaj medical, potrivit antena3.ro

Fata, pe nume Bianca, a fost ,,ademenită” de criminal cu mâncare pentru copii și ucisă fără milă în cabana părăsită din Vișeu de Sus.
Din păcate, medicii nu au mai putut salva viața tinerei mămici de 18 ani, care avea doi copii.

Anchetatorii au început cercetările, au preluat probe de la fața locului, unde a avut loc tragica crimă, în timp ce trupul fără viață al fetei a fost transportat la morgă pentru a fi efectuată necropsia, expertiză ce va stabili cauza morții.

În timpul cercetărilor, polițiștii au primit un apel la 112 si au fost anunțați că un tânăr din comună a încercat să se sinucidă. Băiatul a fost salvat în ultima clipa după ce a încercat să se spânzure.

Astfel, anchetatorii au aflat că băiatul avea o relație cu tânăra găsită moartă în cabana părăsită, iar tânărul este acum principalul suspect în cazul morții fetei.